Voetverzorging

Voetverzorging in Waalwijk

Man of vrouw, jong of oud: Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt, realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op uw voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Preventief uw voeten laten verzorgen is dus voor iedereen van belang.

Een basisvoetbehandeling bestaat uit:

  • anamnese
  • desinfecteren
  • nagels knippen
  • omgeving van de nagels reinigen
  • eelt/likdoorn/ingroeiende nagel behandelen
  • voeten incrémen

Voetverzorging

Voor een basisbehandeling: nagels knippen, eelt verwijderen, ingegroeide nagel verwijderen, kloven verwijderen en afsluitend een fijne voetmassage.

27,50

Voorkom ingegroeide teennagels

Ingroeiende teennagels is een pijnlijke aandoening - meestal aan de grote teennagel - die zo snel mogelijk moet worden verholpen. De grootste risicofactoren voor het ontstaan van ingroeiende teennagels zijn druk door slecht passende schoenen en het verkeerd knippen van de nagels.

Voorkom problemen bij het nagels knippen

Het goed knippen van uw teennagels is erg belangrijk en kan veel problemen voorkomen. Uw voetverzorger kan u hierbij prima van dienst zijn.

Laat kloven behandelen

Kloven zijn plekken waar de huid gespleten is doordat deze minder elastisch is geworden. De kloven komen meestal in de eeltranden aan de hiel voor, maar dan juist als de huid extra droog is. Ook uw voeten hebben baat bij een goede vochtregulerende créme.

Luister naar uw voeten

Pijnlijke voeten zijn niet normaal. De meeste voetproblemen zijn op te lossen, en uw voetverzorger kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren. Stel uw voeten niet teleur. Ook als er nog geen klachten zijn.

Ook hier geldt: Het voorkomen van voetproblemen is beter dan genezen. Dus raadpleeg op tijd de voetverzorger.